Schoonmaakbedrijf

GRATIS OFFERTE

BEL ONS:

Schoonmaakdienst nodig ?

Op Zoek naar Professionele oplevering schoonmaak?

Professionele Schoonmaak na Renovatie, Verbouwing of Nieuwbouwproject

24/7 Beschikbaarheid en Nooddiensten

24/7 Beschikbaarheid en Nooddiensten

Bel ons

03 375 51 13
Een offerte nodig?

Wij Staan Klaar

Wij staan ​​klaar Hulp is slechts één telefoontje verwijderd

Maak Uw Pand Klaar voor Bewoning, Verkoop of Verhuur met Premium Cleaning

Ben je op zoek naar een betrouwbaar, professioneel schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van je kantoren, showroom, winkel, horecazaak, …? Dan moet je bij Premium Cleaning zijn! Wij bieden op eenmalige of periodieke basis een brede waaier schoonmaakdiensten aan.

Vraag je offerte op maat aan of contacteer ons bij verdere vragen.

Wat Houdt een Schoonmaak na Renovatie of Verbouwing In?

Reinigen van Ramen en Kozijnen

Bij een schoonmaak bij oplevering gaat onze eerste aandacht uit naar het glaswerk en de kozijnen. We reinigen de ramen veilig en verwijderen stickers, verf, siliconen, voegresten en cementresten zonder krassen te veroorzaken. Ook de frames en kozijnen, die vaak zwaar vervuild zijn, worden grondig gereinigd.

Reinigen van Binnendeuren, Klinken, Schakelaars, Radiatoren, Kranen

Het schoonmaken van binnendeuren, klinken, radiatoren, vloerroosters, lichtschakelaars, stopcontacten, kranen in de badkamer, toilet en keuken, technische lokalen, verwarmingsketels, ventilatiesystemen en leidingen zijn allemaal onderdeel van de opleveringsschoonmaak.

Reinigen van Vast Maatwerk

Het reinigen van vast maatwerk, zoals ingemaakte kasten, dient nauwkeurig te gebeuren. Alle vaste meubelstukken, van dressings en vestiaires tot badkamer- en keukenmeubilair, worden droog en vochtig gereinigd met pH-neutrale producten. We behandelen het ambachtelijk maatwerk van de schrijnwerker met de grootste zorg.

Reinigen van Vloeren

Premium Cleaning is gespecialiseerd in de reiniging van diverse vloersoorten. Of het nu gaat om natuursteen, massief of meerlagig parket, cementtegels, keramische tegels, vinyl, laminaatvloeren, gepolierde betonvloer, epoxy of gietvloeren, vast tapijt, tadelakt of mortex, wij stemmen onze reinigingsmethoden af op het type vloer en gebruiken de juiste producten en materialen.

Premium Cleaning kan terugblikken op jarenlange samenwerking met bouwmaatschappijen, architecten en projectontwikkelaars. Uw gebouw met hoogwaardige materialen en instap klaar afleveren is onze zorg.

Neem vandaag nog contact op voor een offerte op maat en ervaar de professionele reinigingsdiensten van Premium Cleaning!

Uw Pand Altijd Schoon en Fris: Ontdek Onze Diensten

kantoorschoonmaak

Kantoor Schoonmaak

Bij Schoonmaakbedrijf Premium Cleaning zorgen we voor een schone en hygiënische werkomgeving die de productiviteit en het welzijn van uw medewerkers bevordert.
OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaak van gemeenschappelijke delen

Gemeenschappelijke Delen

Bij Schoonmaakbedrijf Premium Cleaning zorgen we voor een grondige en regelmatige schoonmaak van gemeenschappelijke delen in appartementencomplexen, kantoren en andere gedeelde ruimtes.
OFFERTE AANVRAGEN

Industriële Schoonmaak

Industriële Schoonmaak

Bij Schoonmaakbedrijf Premium Cleaning bieden we gespecialiseerde industriële schoonmaakdiensten aan voor fabrieken, magazijnen en productiebedrijven. Ons team is getraind om zware industriële vervuiling en vuil aan te pakken, inclusief olie, vet en stof.
OFFERTE AANVRAGEN

Opleverschoonmaak

Opleverschoonmaak

Premium Cleaning verzorgt ook de volledige opleveringsschoonmaak. Bij Premium Cleaning zorgen wij voor het aller beste resultaat.
OFFERTE AANVRAGEN

Ramenwasser

Ramenwasser

Zoekt u een ramenwasser? Voor de binnen en buiten kant? Dan is Premium Cleaning uw kuisfirma.
OFFERTE AANVRAGEN

Éénmalige schoonmaakopdrachten

Éénmalige schoonmaak

Bij Schoonmaakbedrijf Premium Cleaning bieden we flexibele en professionele éénmalige schoonmaakopdrachten aan. Of u nu een grote schoonmaakbeurt nodig heeft na een evenement, een grondige reiniging na een verhuizing, of een specifieke schoonmaakklus.
OFFERTE AANVRAGEN

Waarom Kiezen voor Schoonmaakbedrijf Premium Cleaning?

EXPERTISE

Expertise

Bij Schoonmaakbedrijf Antwerpen staat expertise centraal. Ons ervaren team gebruikt de nieuwste technieken en producten om hoogwaardige schoonmaakdiensten te leveren. Of het nu gaat om algemene schoonmaak, industriële reiniging of opleveringsschoonmaak.

MAATWERK

MAATWERK

Bij Schoonmaakbedrijf Antwerpen bieden we schoonmaakdiensten op maat die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften. Of u nu een eenmalige schoonmaak, periodieke reiniging, of een gespecialiseerde schoonmaakoplossing nodig heeft, wij passen onze diensten aan uw wensen aan.

KWALITEIT

KWALITEIT

Bij Schoonmaakbedrijf Antwerpen staat kwaliteit voorop. Wij streven naar perfectie in elke schoonmaaktaak, groot of klein. Ons team van goed opgeleide professionals gebruikt alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw ruimte altijd schoon en fris is.

Volg ons via Facebook

Ontvang een gratis offerte:

GRATIS OFFERTE

BEL ONS:

Schoonmaakdienst nodig ?

Scroll naar boven